Producten en Diensten

Systeembeheer

Volgens WIKipedia is systeembeheer een functie in de ICT, die ervoor zorg draagt dat computersystemen goed blijven werken. En dat is het precies. We maken dagelijks gebruik van onze computers, en net als auto’s hebben ze regelmatig onderhoud nodig. Even nakijken en eventueel olie verversen. Dat is wat wij doen, daarom spreken we ook liever over systeem onderhoud. We zorgen er door periodieke controles en acties voor dat alle systemen blijven lopen. Zie het maar als een computer APK. Dit kan tegenwoordig veelal op afstand en buiten kantoortijden, zodat ‘de werkvloer’ er niet direct last van heeft.
Tijdens een servicebeurt controleren we of alles nog werkt zoals het hoort te werken en nemen we preventief actie als dit nodig is.

Begeleiding

Net als bij auto’s komt het ook voor dat er onderweg iets fout gaat. En dan wil je snel en goed geholpen worden. Hierin kun je rekenen op ICT Delfshaven. Wij begrijpen dat je bedrijf achteruit gaat als je niet kunt werken  en we staan klaar om samen te zoeken naar een oplossing. Door een antwoord te leveren voor de kwestie waar je mee zit of door met alternatieven aan te komen zodat je weer verder kunt.

Setup

Je moet een aanpassing doen aan het systeem. Welke opties zijn voor jou en jouw bedrijf geschikt en passen bij jouw  toekomstverwachtingen? Bij een auto weet je dat als je de showroom van een bepaald merk binnenloopt, je advies krijgt over dat merk. Je gaat dus meerdere showrooms af, om opties en prijzen te kunnen vergelijken. Ook voor je systeemopzet adviseren wij het inwinnen van verschillende adviezen.  Weet dan wel dat bij ons de showroom niet merkgebonden is. Wij adviseren niet steevast voor bepaalde producten. We zorgen ervoor dat ICT jou helpt om je doelstellingen te realiseren.  We streven naar de best mogelijke oplossing voor jouw behoefte, ongeacht het merk!
Wij kunnen vervolgens helpen met het implementeren van de keuze en wel zodanig dat jouw organisatie er zo min mogelijk last van heeft. Dit kunnen we overigens prima in samenwerking met je huidige ICT medewerker.

 

Producten Overzicht