Over ICT-Delfshaven

We make IT work!

Dit doen we op zijn Rotterdams,  met een heldere analyse, directe communicatie en persoonlijke begeleiding. Met ICT-Delfshaven haal je een daadkrachtige en flexibele automatiseringsafdeling op maat binnen. Denk aan Systeembeheer, begeleiding, advies, aankoopbegeleiding, installatie en synchronisatie van je email, online backup. Door onze eigen brede kennis van de ICT en samenwerking met specialistische collega-bedrijven komen we tot een integrale aanpak.

We groeien met je mee: bij de start van je bedrijf, als je weinig middelen en klanten hebt, richten we je ICT zo in, dat je met minimale kosten professioneel van start kunt. Uitbreiding en verdere optimalisatie kan later: het groeipad ligt er al.

Ben je al even bezig en heb je uitbreiding op uitbreiding gestapeld? Zie je door de bomen het bos niet meer in je eigen netwerk? Heb je al eens een te groot, te duur of niet passend systeem aangeschaft en loopt je ICT eigenlijk nog steeds niet lekker? In een gratis strategie-sessie analyseren we je huidige situatie en doen we je een voorstel tot verbetering. Hierbij houden we rekening met jouw mogelijkheden en budget. Niet iedereen heeft een beheercontract van 8 uur per maand nodig….

ICT-Delfshaven is het bedrijf van Paulo Duarte Pires

‘Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door de mogelijkheden van computers en ontwikkelde mij in de afgelopen 25 jaar tot een allround IT-er. Een generalist in het goed kunnen werken met verschillende systemen, een specialist in het toespitsen en optimaliseren van de ICT-processen op jouw specifieke situatie.’

Meer persoonlijke inkijk? lees mijn blog